Dort poschoďový nahý s ovocem č. F107

Náš kód: FB107
Cena od:
5 000 Kč s DPH
Dostupnost:
23.11.2024 nejdříve , pokud provedete objednávku dnes do 23:59.
Požadované datum si zvolíte v pokladně.
 objednání pouze telefonicky nebo osobně

Naked cake neboli nahý dort. Třípatrový nahý dort s tvarohovou náplní zdobený ovocem.

Naked – nahé (holé) svatební dorty jsou velkým hitem v zahraničí, které jsou však už k vidění i na českých svatbách. “Nahý“ svatební dort, tedy dort bez vrchní vrstvy polevy, fondánu či marcipánu, má své kouzlo a je velmi osobitý.

Vidíme všechny vrstvy “nahého korpusu“ promazané tvarohovým nebo jiným krémem, dort je nakonec většinou zdobený čerstvým sezónním ovocem, ale můžeme použít i marcipánové, cukrové nebo živé květy.

 

Velikost 3 patrového dortu je na cca 50 porcí.

Náplň a nápis dortu je možné přizpůsobit dle přání.

Děláme tyto příchutě dortů:

  • Borůvkové mascarpone
  • Jahodové mascarpone
  • Odlehčený zákys malina
  • Pařížská šlehačka
  • Krémový čokoládový
  • Krémový karamelový
  • Krémový griliášový
  • Krémový vanilkový
  • Krémový jahodový
  • Krémový malinový
  • Krémový ananasový

Dorty můžou být navíc promazány:

  • bez promazání, malinovým, jahodovým nebo borůvkovým džemem

Je možné vyrobit i menší nebo větší verzi tohoto dortu pro jiný počet osob (12 nebo 28 porcí). Objednání telefonicky nebo e-mailem.

 

Máte dotaz nebo potřebujete poradit? Kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu či telefonicky.

cukrarna@jarabova.cz

tel. 553 671 379

Průměr: 19,24,29 cm
Gramáž: 0 g
Trvanlivost: 48 hodin (skladování 5°C)

Chcete si dort objednat osobně?

Navštivte nás na našich pobočkách:


Prodejna Kravaře
Opavská 89
747 21 KRAVAŘE
553 671 379
Pondělí 08:00 - 17:00
Úterý 08:00 - 17:00
Středa 08:00 - 17:00
Čtvrtek 08:00 - 17:00
Pátek 08:00 - 17:00
Sobota 08:00 - 17:00
Neděle 09:00 - 17:00
Prodejna Opava
Horní náměstí 24
746 01 OPAVA
737 012 800
Pondělí 09:00 - 18:00
Úterý 09:00 - 18:00
Středa 09:00 - 18:00
Čtvrtek 09:00 - 18:00
Pátek 09:00 - 18:00

Sobota

09:00 - 17:00

Neděle ZAVŘENO